Bedre cirkulation

Acufit Blood Circulation

Generelt om blodomløbet

Blodomløbet (kaldes også blodkredsløbet eller det kardiovaskulære system) og er et organsystem, der transporterer næringsstoffer, ilt, hormoner, blodlegemer osv. rundt i kroppen.

Blodomløbet spiller desuden en central rolle i fjernelsen af affaldsstoffer fra cellerne.

Lymfesystemet er i øvrigt også tilknyttet blodomløbet og det er her den såkaldte lymfevæske håndteres.

Blodomløbet i menneskekroppen er opdelt i to kredsløb:

Det systemiske kredsløb:

Dette kredsløb kaldes også det store kredsløb eller kropskredsløbet og forsyner hele kroppen med iltholdigt og næringsrigt blod.

Udgangspunktet for blodomløbet her er venstre hjertekammer, som pumper blodet ud i kroppen.

Blodet transporteres tilbage til hjertet vha. flere typer vener.

Lungekredsløbet:

Dette kredsløb kaldes også det lille kredsløb eller pulmonarkredsløbet og løber mellem hjertet og lungerne.

Udgangspunktet for blodomløbet er her højre hjertekammer og det er i dette kredsløb at udvekslingen af ilt og CO2 sker – dvs. det er i lungerne, at CO2’en der er opsamlet i kroppen afgives og blodet påny mættes med ilt og føres ud i kroppen.

Der findes desuden et kredsløb kaldet det parakapillære kredsløb, som varetager selve udvekslingen af ilt, væske, CO2 og næringsstoffer.

Takket være Acufit’s 20 stk. Bølgeformet bøgetræsstokke, roterende på en tromle mod hjertet, kan man presse sin krop mod tromlen og derved påvirke alle ens akupressur punkter i hele kroppen, hvilket bevirker at der straks går gang i blodcirkulationen i det systemiske kredsløb og man mærker straks en varme i kroppen stige op til ens hoved.

Klienter med en dårlig blodcirkulation kan opleve væsentlige forbedringer ved brug af Acufit, disse klienter lider som oftes af krampetrækninger og sover dårligt om natten.

Ved jævnligt brug af Acufit, så stopper disse ubehagelige krampetrækninger.

Kontakt her en af vores forhandlere og få en prøvetime, så vil du opleve hvor dejligt det kan være at genvinde sin søvn.

Kontakt os

Acupressure Massage Solutions c/o Astrium Group ApS
Hobrovej 372
9220 Ålborg SV.
Telefon: +45 77 34 77 60

Her bor vi
Kontakt os