Ældrecentret Wiedergaarden

Ældrecentret Wiedergaarden - Dragoer1

Hanne Berthelsen fra Dragørs Aktivitetshus, Wiedergaarden – udtaler:

Vi fik installeret 1 Acufit maskine i januar måned 2014 og jeg er vældig imponeret over de mange positive tilbagemeldinger fra pensionisterne.

Allerede fra begyndelsen var Acufit populær især hos kvinderne, mændene var lidt skeptiske, men efter at mændene prøvede Acufit blev køerne til maskinen større og større.

Acufitten er i gang, lige fra morgenstunden og til vi lukker, og der er ofte kø. Dette bevirkede at vi i August 2015 måtte anskaffe os endnu en Acufit maskine og således har vi i dag 2 maskiner.

Dette skyldes at mange af vores ældre der har problemer med større aktiv udfoldelse, på en passiv måde kan de få gang i forbrændingen og forbedre deres blodcirkulation. Der er flere der oplever at lægkramper og ødemer forsvinder efter kort tids brug af Acufitten.

Mange benytter Acufit som en sidste del af fitness træningen idet massagen løsner muskelspændinger, gør vævet mere fleksibelt og frigør affaldsstoffer m.v.

Kvinderne er utroligt glade for Acufit, da den opstrammer musklerne og formindsker cellulitis.

Jeg kan varmt anbefale alle fitness centre at anskaffe sig en Acufit maskine, den er i dag en af vores mest populære maskiner.

Vores brugere af fitness centret har skrevet lidt om deres oplevelser, udtalelserne kan snart læses nedenfor.

Kontakt os

Acupressure Massage Solutions c/o Astrium Group ApS
Hobrovej 372
9220 Ålborg SV.
Telefon: +45 77 34 77 60

Her bor vi
Kontakt os