Ældrecentret Wiedergaarden

Ældrecentret Wiedergaarden - Dragoer1

Hanne Berthelsen fra Dragørs Aktivitetshus, Wiedergaarden – udtaler:

Vi fik installeret Acufit i januar måned 2014 og jeg er vældig imponeret over de mange positive tilbagemeldinger fra pensionisterne.

Allerede fra begyndelsen var Acufit populær især hos kvinderne, mændene var lidt skeptiske, men efter at mændene prøvede Acufit blev køerne til maskinen større og større.

Acufitten er i gang, lige fra morgenstunden og til vi lukker, og der er ofte kø.

Dette skyldes at mange af vores ældre der har problemer med større aktiv udfoldelse, på en passiv måde kan de få gang i forbrændingen og forbedre deres blodcirkulation. Der er flere der oplever at lægkramper og ødemer forsvinder efter kort tids brug af Acufitten.

Mange benytter Acufit som en sidste del af fitness træningen idet massagen løsner muskelspændinger, gør vævet mere fleksibelt og frigør affaldsstoffer m.v.

Kvinderne er utroligt glade for Acufit, da den opstrammer musklerne og formindsker cellulitis.

Jeg kan varmt anbefale alle fitness centre at anskaffe sig en Acufit maskine, den er i dag en af vores mest populære maskiner.

Vores brugere af fitness centret har skrevet lidt om deres oplevelser, udtalelserne kan læses nedenfor.

Lene Fu...., Dragør

Acufit er fantastisk, jeg benytter den 4 gange om ugen og jeg mærker en stor forskel, min blodcirkulation er meget forbedret og jeg mærker også forandringer i krops figuren. Med Kærlig Hilsen Lene Fu....

Hans Dreyer Petersen, Dragør

Jeg har de sidste 5 år døjet meget med gigtsmerter og dårlig blodcirkulation, det tog mig 10-11 ture på Acufit førend jeg begyndte at mærke store forandringer. Jeg har idag mindre smerter og jeg vil mene at det skyldes en bedre blodcirkulation på grund af Acufit massagen. Hans Dreyer Petersen, Dragør

Ellinor Wall...., Dragør

Jeg har haft ondt i venstre baglår grundet min iskas, efter ca. 6 gange på Acufit blev jeg smertefri. Acufit har haft en utrolig virkning på min krop. Ellinor Wall....

Kontakt os

Acupressure Massage Solutions Færgeparken 20
3600 Frederikssund
Telefon: +45 24 888 400

Her bor vi
Kontakt os