Professionelle Klinikker

AcufitProfessional

I blandt vores mange professionelle kunder findes der en del klinikker som tilbyder genoptræning efter skader, idrætsfysioterapeuter og andre fysioterapeut klinikker, hertil kommer der klinikker der tilbyder slankeprogrammer i form af forskelligt maskinelt udstyr, Ultratone biostrømninger og ultralyd, Cavilipo, Ultralipo, Coolsculpting mv., andre klinikker tilbyder akupunkturbehandlinger.

Fælles for en del af disse klinikker kan være at de lover hurtige resultater.

En del personer henvender sig til disse klinikker bl. a. på baggrund af at de lover de hurtige resultater, men efter 2-3 behandlinger føler mange at de ikke opnår de resultater der er blevet lovet fra begyndelsen og folk stopper derfor behandlingerne.

De fleste overvægtige personer har problemer med ophobning af affaldsstoffer i kroppen, de har afføring hver 2-3 dag og mange gang er deres fedt i de ydre hudceller meget hårdt.

Som professionel klinik kan man med stor fordel supplere de tilbudte behandlinger med Acufit behandlinger, Acufit udmærker sig ved at den blødgør det hårde fedt og få sat hurtig gang i blodcirkulationen.

Professionelle klinikker der benytter alternative produkter vil med Acufit sætte gang i kroppen og klienterne vil forlade behandlingen med en stærk følelse af at de virkelig har fået valuta for pengene, idet klienterne den efterfølgende dag vil kunne mærke en vis ømhed i de behandlede områder og samtidigt vil kunne observere en ændring i urin & affalds udladningen.

Andre klinikker såsom fysioterapiklinikker arbejder med folk som har dårlig blodcirkulation i forbindelse med skader og hævet hud i udsatte områder og andre fysiske skader af forskellig art.

Med Acufit mærker dine klienter virkelig at forandring er på vej.

Kontakt os og hør nærmere om din mulighed for at kunne tilbyde Acufit behandlinger i din klinik.

Kontakt os

Acupressure Massage Solutions c/o Astrium Group ApS
Hobrovej 372
9220 Ålborg SV.
Telefon: +45 77 34 77 60

Her bor vi
Kontakt os