Fitness, Wellness og Spa

AcuitFitness

Fitness, Wellness og Spa Virksomheder

Loyale kunder er afgørende for enhver virksomhed – uanset hvad du sælger.

De bedste kunder er dem, der konsekvent vender tilbage, og stoler på din tjeneste fordi du giver dem en formidabel service i det hele taget en række grunde til at vende tilbage.

I Fitness og wellness industri, Acufit kunder kommer tilbage, fordi de ser det resultat, de ønsker, og de rent faktisk kan se fremskridt i retning af deres mål.

Acufit har en lang historie af dokumenteret effektivitet og resultater, og testes konstant dag-til-dag i mange lande rundt om i verden.

Som virksomhedsejere, er det vigtigt at have pålideligt, langtidsholdbart, state-of-the-art udstyr, der fungerer og giver resultater efter behov.

Ingen ønsker en enhed, der bryder ned i midten af ​​en tjeneste eller som konstant har nedbrud og behov for reparation når en kunde ønsker at benytte det.

Ensartet driftssikkerhed tolkes som storlønsomhed og vækst i alle virksomheder. Akufit er netop blevet designet og konstrueret med virksomhedsejere i tankerne. Akufit er produceret af de bedste råvarer og består af top kvalitet som det bedste og mest pålidelige på markedet. Acufit er robust og yderst funktionel, den er bygget til at arbejde 24 timer i døgnet, uden nedbrud!

Store fordele for enhver virksomhed

Tilfredse og loyale kunder vil stimulere virksomhedernes vækst og lønsomhed.

Vi har med vores lange og store erfaring brugt meget tid til at designe og producere en state of the art Acufit enhed, der benytter gammel kinesisk-terapeutisk akupressur massage til at producere slanke krops konturer, hertil at reducere forekomsten af cellulite med en klar fobedring af hudens struktur og styrke samt at skabe større muskel fleksibilitet og forbedret ydeevne.

Hertil kommer afgiftning af kroppen som fører til et forbedret immunforsvar.

Acufit massage starter med fødderne, altid med tromlen i retning mod hjertet, herefter følger ydre og indre lår, hofter og balder samt mave-områderne.

Med blide tryk og en massage via de glatte træ valser ved 53 roteringer per minut​​, bliver lymfesystemet styrket og det perifere hud væv bliver afgiftet. Stofskiftet i huden stiger voldsomt og fedtvæv samt stofskifte bliver tredoblet på grund af Acufit unik massage behandling.

I en branche hvor kunderne springer rundt imellem Fitness, Wellness & Spa virksomheder er det vigtigt at opretholde tilfredse og loyale kunder, Akufit er prikken over i’et for mange kunder fordi resultaterne med Akufit kan måles indenfor få uger.

Kunderne vil til enhver tid være tilfredse, og på lang sigt er der behov for bevare en sund og perfekt krop, med regelmæssig brug af Akufit opnås der en kontinuerlig indtægtskilde for enhver virksomhed.

  • 01. Acufit FordelOne

  • 02.Acufit FordelTwo

  • 03. Acufit Fordel

Kontakt os

Acupressure Massage Solutions Færgeparken 20
3600 Frederikssund
Telefon: +45 24 888 400

Her bor vi
Kontakt os