Medarbejder Helse

AcufitCoporateFitnessOne

Selv om det er den enkelte medarbejders ansvar at se efter hans / hendes helbred , som en arbejdsgiver , har du en interesse i at fremme en sund arbejdsstyrke på grund af de mange fordele for virksomheden. Medarbejderne arbejder mange timer, sidder ved deres skriveborde meget af tiden.

Denne stillesiddende karakter af livet på kontoret giver fedt ophobning i cellerne kaldet adipocytter, hvis vigtigste funktion er at opbygge lagre af energi i form af lipider .

Når adipocyterne akkumulere mere energi, end der forbruges (til dels på grund af stillesiddende kontor liv ) de vokser betydeligt i størrelse, som fedt begynder at dukke op i forskellige dele af kroppen. Skadelige virkninger inkluderer vedvarende stress , lavere produktivitet , og sandsynligheden for at udvikle sygdomme.

Acufit giver en prisbilligt investering, som vil gavne hele dit kontor og selskab , både hanner og hunner.

En 4 minutters Acufit massage på fødderne virker på den forudsætning, at nerve zoner eller refleks punkter går fra bunden af ​​vores fødder til toppen af ​​vores hoved, hjælpe alle vitale organer.

Vi tilpasser Acufit for fødderne, kalve og arme ; hvis nødvendigt. Med blide tryk og en massage via glatte træ valser ved 53 rpm (Rotationer per minut)​​, er lymfesystemet styrket og det perifere hud væv bliver afgiftet.

Acufit starter alle former for slankning , krop skulptur, og afgiftning øvelser fra fødderne. Det er kendt fra undersøgelser af Zoneterapi, at fordelene ved et par minutter af effektiv fodmassage omfatter:

Forbedret cirkulation og udrensning:

Blodcirkulationen gennem kroppen transporterer ilt og næringsstoffer. Lymfesystemet fjerner affald og giftstoffer , der drages til fedtvæv. Med daglige stress og et stillesiddende arbejdsliv, er effektiv blodgennemstrømning hindres. Fodmassage kan være gavnligt, da det bidrager til at nedbringe stress og muliggøre en effektiv cirkulation.

alance og harmoni : Homeostase er, når alle kroppens systemer arbejder i harmoni med hinanden for at skabe en tilstand af balance . En fodmassage kan opmuntre homeostase , der bidrager til et godt helbred.

Energi og Foryngelse : Fodmassage er genoprettende i , at det giver modtageren energi. Den Acufit konceptet følger ældgamle metoder til kinesisk terapeutisk massage for at aktivere slanke krop skulptur, cellulite reduktion med forbedret hudens struktur og styrke, muskel fleksibilitet for forbedret ydeevne, og afgiftning fører til forbedret immunforsvar.

Når Acufit er brugt, massere tromlen roterer i en retning med en konstant hastighed på 53 rpm ​​og efterligner pumpefunktion af muskler.

Massagen følger akupunktur linier ( meridianer ) og når ud til alle dele af kroppen . Fordelene ved Acufit massage ikke kan duplikeres af nogen daglig trænings regime, manuel massage, eller manuel lymfedrænage proces. Ifølge teorier om zoneterapi, fod massage frigiver eventuelle blokeringer, der kan holde tilbage energi, der skal flyder gennem kroppen frit.

Styrkelse af immunitet : Den massage med Acufit bringer om afslapning og healing. Afslappende kroppen gennem fodmassage kan forhindre de skadelige virkninger af stress fra at tage en vejafgift på kroppen.

En regelmæssig fodmassage kan tilbyde en vis beskyttelse mod de mange sygdomme, der er forbundet med stress.

Vi vil være glade for at samarbejde med dig at teste Acufit på dit kontor og observere den daglige effekt på dine medarbejdere som stress og frustration falder, mens de ansatte føler sig mere energisk, revitaliseret og bedre fokuseret på at udføre deres daglige opgaver.

Kontakt os

Acupressure Massage Solutions Færgeparken 20
3600 Frederikssund
Telefon: +45 24 888 400

Her bor vi
Kontakt os