Acufit og Equestrian

AcufitEquestrian

Kroppen er i sagens natur et system af sømløse netværk af væv snarere end en samling af separate dele . Disse bindevæv omgiver, støtteer og trænger ind i alle muskler, knogler, nerver og organer.

For ryttere den første ting er at være sikker, vel vidende, at vores krop kan bruge tyngdepunkt for støtte , og at hvert segment af kroppen skal forholde sig ordentligt til hinanden.

  • Acufit arbejder på dette komplekse net af bindevæv at frigive , justere og afbalancere hele kroppen, og dermed løse ubehag , reducere kompensationer og lindre smerte .
  • Acufit har til formål at genoprette fleksibiliteten , revitalisere din energi og efterlader dig følelsen mere behageligt i din krop med øget bevægelsesfrihed .
  • Acufit fokuserer på bindevæv matrix af kroppen for at bringe alle de dele af kroppen i balance. Balance betyder, at visse muskelgrupper arbejder sammen korrekt.

Ridning engagerer aktivt flere af kroppens muskelgrupper med betydelig baggrund arbejde fra led og sener , som de er knyttet til.

De hip flexors er en gruppe af muskler, der hjælper til at give fri vifte af bevægelse så kroppen til at bøje i til hofterne , og hofter skal trækkes ind mod torsoen.

En sit -up er et godt eksempel på de hip flexors på arbejdspladsen. Disse bruges når ridning ; til at holde stammen af ​​kroppen i en lodret position og forhindre dig i at skifte tilbage bag linjen af tyngdekraften./p>

Hofter arbejder sammen med rectus abdominis samt musklerne i den nedre ryg til at holde torso korrekt justeret , at holde rytteren fast placeret og forankret i sadlen.

Dette hjælper også hesten opretholde balancen , som kan forhindre alvorlige ulykker.

Hip flexors består af de psoasmuskulaturen samt iliacus , og de ​​udgør tilsammen iliopsoas. Placeret på hver side af rygsøjlen i lænden psoas er en af ​​de største muskler i kroppen. De går på tværs af den forreste og ned til bækken , hvor de tillægger trochanter placeret mod toppen, på indersiden af benet. Lårmusklerne er også vedhæftet her, hvilket gør det muligt, at en stamme til psoas kan mærkes som smerter i låret.

De fire vigtigste muskler i lårene er også kendt som quadriceps. Disse er lavet op af rectus femoris (midt på låret), vastus lateralis ( ydre lår), vastus medialis ( inderlåret ) og vastus intermedius , der ligger på toppen, på forsiden af låret , og løgne mellem vastus lateralis og vastus medialis.

Leddene i dine hofter, ankler og knæ kan tage en alvorlig mishandling , mens ridning på grund af den fortsatte og gentagne insisterende pres, der lægges på dem.

Hvad kan en rytter gøre for at forblive fleksibel og aligned?

Acufit arbejder for at øge blodgennemstrømningen til musklerne gradvis at forberede kroppen til at håndtere de krav, mere anstrengende eller kraftig aktivitet. En Acufit rutine kan; ikke blot bidrage til at øge effektiviteten af ​​dine muskler, men det kan også reducere risikoen for trukket muskler og mindske sværhedsgraden af ​​muskelømhed efter din træning.

Vi har alle en tendens til at bide vores muskler uden selv at vide vi gør det, fra ekstreme slibning vores tænder, når vi sover, til at tage fat i blyanten for stram, når vi skriver. Hvad vi nogle gange “naturligt” er mange gange den forkerte ting at gøre for at holde vores krop symmetrisk og i top fysisk form.

Acufit masserer let og arbejder med at blødgøre de stive muskler og hjælpe dig vil føle dig bedre. Forskning har vist, at muskuløs aktivitet spiller en central rolle i inddrivelse af beskadigede skelet muskulatur og med brug af Acufit, kan man forberede sig til den fysiske ridning.

Kontakt os

Acupressure Massage Solutions Færgeparken 20
3600 Frederikssund
Telefon: +45 24 888 400

Her bor vi
Kontakt os