Acufit for Kvinder

AcufitWomen

Administrer Din Helse

Igennem mange kvinders liv står de overfor at skulle håndtere virkningerne af vægtforøgelse, dette kræver at de mange gange skal gennemgå et vægttabs program, altså der er et behov for at bibeholde en slank og stram hud, hvilket kræver at kvinderne skal udøve en større indsats for at forme kroppen.

Det er kendt at ca. 95 % af kvinder døjer i større eller mindre grad med en vis grad af cellulitter under deres levetid.

Cellulite er udseendemæssigt kendt som værende en bulet og ujævn hud og fremkommer for det meste på ben, hofter og bagdel.

Cellulitter er ikke blot en skønnhedsbekymring; det er også et tegn på en reduceret helsetilstand.

Det kan være flere årsager og markerer starten på ødemer i nedre ekstremiteter, venøs insuffisiens og svake bindevev.

Nåværende alternativer for å behandle cellulitter er ikke alltid mulig i mange tilfeller , Enten fordi kostnad eller fordi for å være for invasiv.

 

Acufit massasje starter på leggene, alltid i oppadgående retning mot hjertet , inkludert ytre og indre lår , hofter og rumpe , samt magen området.

Med lett trykk og en massasje med den glatte tre ruller på 53 rpm ​​, er lymfesystemet i vigør og det perifere huden vev blir detoksifiseres .

Uten Acufit Fit, i de fleste tilfeller, disse områder av fett innskudd förbli unådde med regelmessig mosjon alene. Rolletic ™ Fit massasje er designet av fysioterapeuter , alltid i 50 til 60 minutters økter , to eller tre ganger i uken . Ved bruk Rolletic ™ Fit , den spontane reaksjon av huden er en oppvarming og Tingeling følelsen av forskjellige intensiteter. Rolletic ™ Fit økter aktivere bindevev danne to nye elastiske fibre Anmeldelser i huden vev . Huden blir friskere og strammere mens fettlagrene krymper . Resultatene er målbare inden Flera uker på hofter , rumpe og mage , dvs. saddlebags .

Kontakt os

Acupressure Massage Solutions Færgeparken 20
3600 Frederikssund
Telefon: +45 24 888 400

Her bor vi
Kontakt os