Acufit for Kvinder

AcufitWomen

Administrer Din Helse

Igennem mange kvinders liv står de overfor at skulle håndtere virkningerne af vægtforøgelse, dette kræver at de mange gange skal gennemgå et vægttabs program, altså der er et behov for at bibeholde en slank og stram hud, hvilket kræver at kvinderne skal udøve en større indsats for at forme kroppen.

Det er kendt at ca. 95 % af kvinder døjer i større eller mindre grad med en vis grad af cellulitter under deres levetid.

Cellulite er udseendemæssigt kendt som værende en bulet og ujævn hud og fremkommer for det meste på ben, hofter og bagdel.

Cellulitter er ikke blot en skønnhedsbekymring; det er også et tegn på en reduceret helsetilstand.

Der kan være flere årsager, og det markerer starten på ødemer i nedre ekstremiteter, venøs insufficiens og svage bindevæv.

Nutidens alternativer til at behandle cellulitter fungerer ikke, eller også tager det utroligt lang tid og klienten føler ikke at det rykker.

Acufit massagen starter under fødderne og forsætter på læggene, altid i opadgående retning mod hjertet, herefter forsætter man med ydre og indre lår, hofter og rumpe, samt mave regionen.

Med let tryk og en massage med Acufit’s rotererende tromle der kører 53 rpm ​​, er lymfesystemet i fuld vigør og den perferie hudvæv bliver detoxificeret .

Acufit Fit giver målrettet massage til de problemområder du ønsker behandlet, huden regneneres, styrkes og bliver betydeligt smidigere./p>

3 Acufit behandlinger om ugen fjerner cellulitis indenfor 2-3 måneder.

Uden Acufit Fit, vil man i de fleste tilfælde ikke kunne nå områder med cellulitis og fedt, disse områder vil forblive blot med regelmæssig motion alene.

Acufit massage er designet af fysioterapeuter, til altid at have en varighed på 50 til 60 minutter, 2 til 3 gange om ugen.

Ved brug af Acufit, skabes der under opvarmning en spontan reaktion i huden, nærmest en kildrende intensiverende fornemmelse, dette betyder at der kommer blod ud til de ydre hudceller og den døde hud fortrænges.

Acufit formår at aktivere bindevævet og danne nye elastiske fibre.

Huden bliver opstrammet mens fedtlagrene svinder ind.

Resultatene er målbare indenfor få uger især på hofter, numse og mave.

Kontakt os

Acupressure Massage Solutions c/o Astrium Group ApS
Hobrovej 372
9220 Ålborg SV.
Telefon: +45 77 34 77 60

Her bor vi
Kontakt os